PLAZA HELLEVOETSLUIS

PLAZA HELLEVOETSLUIS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 214 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Plaza Hellevoetsluis. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2022 om 20:00 Het eten was warm en goed. Behalve de kroketten, We hadden 3 kwekkeboom kroketten besteld, maar kregen 3 rundvlees kroketten, we hebben een paar keer gebeld maar continu in gesprek.
3 apr 2022 om 19:49 Tevreden
3 apr 2022 om 19:12 Zo als altijd lekker
13 mrt 2022 om 18:27 Altijd lekker !
10 mrt 2022 om 19:34 Normaal 5 sterren vandaag friet snel koud en 45 min later dan aangegeven
28 feb 2022 om 20:46 Heerlijk gegeten!
27 feb 2022 om 17:14 Chen goeie bezorgdienst
26 feb 2022 om 22:27 Voor het eerst dat ik het eten niet lekker vond ik had lekkerbek schotel nou was zonde van mijn geld. De vis was gebakken en daarna in een plastic bakje gelegd en daardoor was de onderkant niet te eten zat ook geen smaak aan
23 feb 2022 om 20:04 In het bericht stond bezorging binnen 30 minuten. Het duurde uiteindelijk bijna 1 uur en een kwartier voordat het eten werd bezorgd!
20 feb 2022 om 12:37 Excellent service
20 feb 2022 om 11:18 Kwaliteit is heel erg achteruit gegaan,wat een slechte patat hadden we weer gekregen, bij elke bestelling mist wel iets!! Geen plaza meer voor ons!